En riktigt bra konferens kräver inte bara ett lyckat möte. Det som verkligen får mötet att leva vidare, att bli en snackis långt efter det att ni har kommit hem, är konferensaktiviteten. Tillsammans med vår samarbetspartner, Öppet Hav, hjälper vi er att skapa ett minne för livet.

ÖPPET HAV

Upplevelser och aktiviteter på land, hav och i luften.

I närmare 20 år har vi på Öppet Hav spridit glädje genom att aktivera våra kunder. Vår ständiga strävan att erbjuda de bästa aktiviteterna till våra gäster gör att vi är marknadsledande inom utvecklingen av ny produkter för mötes- och upplevelseindustrin.

Genomförandet av våra aktiviteter och upplevelser säkerställs genom att våra medarbetare, även kallade glädjespridare, genomför dem utan mellanhänder. Att vi själva äger de verktyg som vi använder så som båtar, helikopter och aktivitetsmaterial gör att vi kan garantera högsta kvalité till förmånliga priser.

Land/Hav/Luft

Vi har något för alla tillfällen och alla grupper, stora som små.

  • Kreativa aktiviteter på land.
  • RIB, segling, kajakpaddling på havet.
  • Helikopter och sjöflyg i luften.

Experter på kombinationer

Genom att vi har marknadens största utbud är vi också experter på att kombinera land, hav och luft.

Digitala aktiviteter

Vi hjälper er att kommunicera på ett kul, lärorikt sätt med hjälp av spelbaserat lärande genom våra digitala teambuildingspel. Det är svårt att nå fram med budskapet via Teams, Zoom eller Meet. Vi ser till att göra det enkelt och roligt. Våra spel lämpar sig för digitala/hybridmöten.

Årets nyhet!

Genom förvärvet av Pro Driving kan vi nu även erbjuda våra kunder Sveriges i särklass bästa körupplevelser. Oavsett om det rör sig om gatu- eller bankörning så löser vi det. I vår bilpark finner du marknadens främsta sportbilar från Italien och Tyskland. Exempel på ett par av dom är:

Lamborghini Huracán Evo En av Lamborghinis fetaste och nyaste modeller, levererad till oss 2020. Uppdateringen Evo för med sig ny teknik och tuffare design. Motorn är den samma som i tidigare toppversionen LP640-4 Performanté, en 5,2 liters V10 som utvecklar hela 640 hästar och 600 Nm i vridmoment. Fyrhjulsdriven och med en toppfart på 325 km/h. Acceleration 0-100 km/h görs på endast 2,9 sekunder.

Ferrari 488 GTB. Sprillans ny Ferrari levererad 2019. Motorn i 488:an utsågs till International Engine OF the Year och är en mittmonterad V8 på 3,9 liter med dubbelturbo. Tack vare turbon levererar motorn 670 hästkrafter samt 760 newtonmeter och kraften skickas till bakhjulen via en sjustegad dubbelkopplingslåda. 0-100 km/h avklaras på 3,0 sekunder, 0-200 km/h på endast 8,3 sekunder och toppfarten är drygt 330 km/h.

Vi har bestämt att göra det enkelt för våra kunder att göra ett bra val för miljön. I samtliga våra transporter (land, luft och på havet) ingår alltid klimatkompensationen utan extra kostnad. Bra för våra kunder – men framförallt bra för miljön!

BOKA HÄR