1700-talsfest
Agentfest
Drinkar
Bar_Frukt_Lada
Afternoon_Tea
Braviken
Eldstad
Bolllek
Tradgardsstolar
Strandbastun
Spa
Meetings by Lark är det personliga och professionella bokningsbolaget som arrangerar möten mellan människor.
  • Vi skräddarsyr möten som det berättas vidare om till andra – helt kostnadsfritt!
  • Vi kan möten, vi är bäst på det och när ni lär känna oss kommer ni att se att vi är passionerade i möten.
  • Vi hjälper små som stora företag, föreningar och organisationer runt om i Sverige med att skapa de absolut bästa förutsättningarna för varje möte.
  • Vi guidar dig igenom hela din mötesplanering och ser till att dina konferenser, möten och event verkligen når upp till era mål och förväntningar. Ett riktigt bra möte för oss är när mötesdeltagarna har mer energi efter mötet än innan.
  • Vi vill dela med oss av vår expertkunskap och kunnande om Sveriges bästa mötesplatser. Med oss kan ni känna er trygga och inspirerade i er mötesplanering. Ni slipper allt extraarbete, vi ger dig tips och idéer för att just ert möte ska bli det bästa mötet så att du kan bli företagets möteshjälte.
  • Vår passion är att se till att alla möten skall vara värdefulla, utan otrevliga överraskningar.
Hur går det till?

Känner du igen scenariot? Vid eftermiddagsfikat på fredagen får du en påminnelse från chefen: ”Förresten, vi har precis haft möte med ledningsgruppen och vi behöver åka iväg. Kan du fixa en konferens för oss nästa vecka på något riktigt bra ställe? Sedan en häftig aktivitet på det, du vet ju vad vi brukar vilja göra”!

Känner du stresspåslaget? Här sitter du med din kaffekopp och dina goa kollegor och laddar inför fredagsmyset och så dyker det här upp.  Det är här jag kommer in! Vi hjälper dig att inom loppet av några timmar ta fram ett antal konferensförslag som matchar era krav.

Offerter skickas till er, du presenterar för din ledningsgrupp och ni ser över dessa i lugn och ro. När ni väl har hittat det ni önskar så bokar vi in detta och en bekräftelse kommer in i din mailkorg. Din nästa konferens är alltså bara ett telefonsamtal eller knapptryck bort!